Vores tidligere hunde
REGNBUEBROEN!
Dette er det smukkeste sted udenfor denne verden - Her vil vi mødes igen med de hunde vi har mistet. Vent på os venner! Vi elsker jer og savner jer!

Regnbuebroen:

Når et dyr, som har stået et af os mennesker særlig nært, dør, rejser det hen til Regnbuebroen. Dér er grønne enge og bakker, så vore særlige dyrevenner kan løbe rundt og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin, som sørger for at vore venner er glade og har det godt.

Alle dyr, som engang var syge og gamle, får deres styrke tilbage. De som var skadede eller lemlæstede bliver gjort hele og stærke igen, præcis sådan som vi husker dem og mindes dem, som de var engang.

Dyrene er glade og tilfredse på nær een enkelt ting; alle som een savner de deres kære, som engang var dem nær, og som de måtte lade tilbage. Sammen løber de og leger; men den dag kommer, da et af dem med ét stopper op og ser hen mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, kroppen begynder at skælve.

Pludselig begynder dyret at løbe bort fra gruppen, det næsten flyver henover det grønne græs så hurtigt, som dets ben kan bære det. Det har set dig, og når du og din specielle ven endelig mødes, omfavner I hinanden i glædeligt gensyn for aldrig nogensinde mere at skilles.

De glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner igen det elskede dyr, og du ser endnu engang ind i disse dit dyrs trofaste øjne.

Alt for længe var det borte fra dit liv; men aldrig et øjeblik fra dit hjerte.

Derpå krydser I Regnbuebroen sammen.
Shanti
Shanti

Vores anden Shiba - du blev opstarten på vores opdræt. Desværre gav din ryg dig problemer så vi måtte tage afsked alt for tidligt med dig.
Vi elskede dig og vil altid savne dig.
Shanti - du var god - men din ryg svigtede dig.
ZUKI
Kalinin's Miss Zuki - "Zuki"

Vores første Shiba.
Hun var en helt vidunderlig hund. En god følgesvend for os og en fantastisk udstillings hund som vandt hvad vindes kan i både ind- og udland.

Vi vil aldrig glemme hende.
Zuki som altid lignede en dronning
JACTA
Callessøes Jacta

Vores første hund sammen - en dejlig Boxer tæve

Hun blev uddannet til redningshund i Civilforsvaret, men en sygdom i knoglerne i ryggen forhindrede hende desværre tidligt i det videre arbejde.

Hun blev ikke så gammel. Men hun var en utroligt dejlig hund.
Jacta på stranden ca. 2 år gammel

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.08 | 21:39

Hvis du får hvalpe er vi meget interesserede.

...
25.05 | 19:56

Nej det skal vi desværre ikke have.

...
25.05 | 19:50

Hej. Vi vil gerne høre, om I måske skal have hvalpe indenfor de næste 6 mdr.
Vi har pt en gammel Border Terrier, men er blevet interesseret i Norrbotten..
Vh

...
09.04 | 13:38
"KENNELEN" har modtaget 13
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE